Olympus Sport Olympus Sport Olympus Sport

Μέλος των

ITF logo
EITF logo
  • Τηλέφωνο: 2310672006
  • Fax: 2310672009
  • Email: info@itf-taekwondo.gr

Πανελλήνιο Τεχνικό Σεμινάριο & Εξετάσεις DAN, Θεσσαλονίκη, Ιούνιος 2015

Η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος προκηρύσσει στις 6 Ιουνίου 2015, Πανελλήνιο τεχνικό σεμινάριο και εξετάσεις Dan, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις αίθουσες του 1ου Λυκείου/ 2ου Γυμνασίου Συκεών (Γεντί) στις 09:00π.μ. και δικαίωμα συμμετοχής έχουν: όλοι οι κάτοχοι 2ου Dan και άνω, προπονητές και βοηθοί προπονητών. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20€ και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα υπάρξει θεωρητική και πρακτική επιμόρφωση. Γι’ αυτό τον λόγο οφείλουν όλοι οι συμμετέχοντες να φορούν Ντομπόκ ITF καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου. Ακόμη έπειτα από απόφαση του ΔΣ της ΑΟΤΕ όσοι ασκούμενοι κατέχουν δίπλωμα εξεταστή πρέπει να συμμετέχουν σε ένα τουλάχιστον Σεμινάριο Προπονητών ανά δύο χρόνια.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο εξετάσεις Dan στις οποίες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο σχετικός κανονισμός της I.T.F., συμπεριλαμβανομένου της πλήρους συμπληρωμένης αίτησης Dan και της απόδειξης τραπεζικής κατάθεσης του παράβολου.

Υπεύθυνος για την διεξαγωγή του τεχνικού σεμιναρίου και των εξετάσεων ορίζεται ο Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής της Α.Ο.Τ.Ε. Senior Master Αναστασιάδης Χαράλαμπος.

Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος

Ρόδου 15 Πάρκο Ρόδων (Πρώην πλατεία τερψιθέας) Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης Τ.Κ 56430

Τηλ: 2310672006

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 3716 Ημερ. Αθλητικής Αναγνώρισης: 01/04/1999

Επικοινωνία για θέματα GDPR: dpo@aote.gr