Olympus Sport Olympus Sport Olympus Sport

Μέλος των

ITF logo
EITF logo
  • Τηλέφωνο: 2310672006
  • Fax: 2310672009
  • Email: info@itf-taekwondo.gr

Κογκρέσο Ευρωπακής Ομοσπονδίας Taekwon-do ITF (EITF), Ιταλία 2015

Οι εκπρόσωποι της ΑΟΤΕ, Αναστάσιος Βαλασιάδης, Χαράλαμπος Αναστασιάδης, Μιχαήλ Ζωγράφος και Ευθύμης Κατσαούνος συμμετείχαν στο Κογκρέσο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Taekwon-do ITF (EITF) στα πλαίσια του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών – Εφήβων/Νεανίδων 2105, στην Andria της Ιταλίας.

Σε αυτό κατέθεσαν την επίσημη αναφορά (Official Report) των προετοιμασιών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Taekwon-do ITF που θα φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη το 2016. Η εν λόγω αναφορά απευθυνόταν σε όλες τις χώρες μέλη της EITF και περιείχε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή και την μετακίνηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το αθλητικό στάδιο που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες κ.α. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας EITF Michaell Prewett, κατά την διάρκεια του Κογκρέσου ανέφερε ότι επισκέφθηκε πριν λίγο καιρό την πόλη της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του διεθνούς σεμιναρίου διαιτησίας και έλεγξε το στάδιο και τους προτεινόμενους χώρους διαμονής. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Η τοποθεσία αυτών και η κοντινή απόσταση μεταξύ τους είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Πιστεύω ότι θα γίνει μια καλή διοργάνωση».

Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος - Π.Ε.Α.Κ. Νεάπολης 56701 Νεάπολη Θεσσαλονίκης Τηλ: 2310672006 | Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 3716 Ημερ. Αθλητικής Αναγνώρισης: 01/04/1999
Επικοινωνία για θέματα GDPR: dpo@aote.gr