Olympus Sport Olympus Sport Olympus Sport

Μέλος των

ITF logo
EITF logo
  • Τηλέφωνο: 2310672006
  • Fax: 2310672009
  • Email: info@itf-taekwondo.gr

Αποτελέσματα 4ης ημέρας Πανευρωπαϊκού 2017

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Εθνική ομάδα TKD ITF έκλεισε τις εμφανίσεις της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Με 2 χρυσά στις εναέριες τεχνικές με την Άννα Μαρία Κηπουρού στις γυναίκες και το Νίκο Χούφτα στους άνδρες. Αργυρό οι γυναίκες στο ομαδικό στις μάχες, ο Καλκαβούρης Μεθόδιος στα τεστ δύναμης και οι έφηβοι στα ομαδικά εναέρια. Χάλκινα οι Γεωργίτση Σταματίνα στο ατομικό στα εναέρια νεανίδων, ο Μποζίνης Χριστόφορς στην κατηγορία silver.

Ο προπονητής Νίκος Λεούσης ευχαρίστησε όλους τους αθλητές για τις συγκλονιστικές τους εμφανίσεις, με αποτέλεσμα τα 11 χρυσά μετάλλια. Η διαχρονικότητα της επιτυχίας αποδεικνύει την αξία της υποδομής και της συνέχειας της Εθνικής. Τέλος ευχήθηκε σε όλους αυτή να είναι η αφετηρία για περαιτέρω επιτυχίες.

Ο προπονητής Τάρας Ανδρέας, ικανοποιημένος από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών, εξέφρασε την εμπιστοσύνη τους στις ικανότητες των αθλητών που οδήγησαν τη χώρας μας στην πρώτη τετράδα στην Ευρώπη.

Η ελληνική ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση στους έφηβους και την πέμπτη στη γενική κατάταξη. Πρώτοι η Ρωσία, δεύτερη η Τσεχία, τρίτη η Ουκρανία, τέταρτη η Σλοβενία και πέμπτη η Ελλάδα.

Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος

Ρόδου 15 Πάρκο Ρόδων (Πρώην πλατεία τερψιθέας) Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης Τ.Κ 56430

Τηλ: 2310672006

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 3716 Ημερ. Αθλητικής Αναγνώρισης: 01/04/1999

Επικοινωνία για θέματα GDPR: dpo@aote.gr